Jury IVIO-Andries Greiner Prijs

Andries Greiner, juryvoorzitter sinds 2003
Andries Greiner was van 1984 tot 2003 directeur van de Stichting IVIO. Bij zijn vertrek werd bij wijze van afscheidscadeau de IVIO-Andries Greiner Prijs voor beginnend (Flevolands) schrijftalent ingesteld. Van 2003 tot 2011 was Greiner gedeputeerde van de provincie Flevoland. Thans vervult hij een aantal bestuursfuncties, waaronder voorzitter van het Genootschap Flevo.

Juryleden:
Marion Wichard, directeur Linking Brain
Marion Wichard werkt sinds 2007 als zelfstandige professional op het vlak van strategische communicatie en projectmanagement. Met haar bedrijf Linking Brain werkt zij vanuit het OndernemingenCentrum Flevoland in Lelystad. Daarnaast is zij voorzitter van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. Zij maakt sinds de instelling van de IVIO-Andries Greiner Prijs deel uit van de jury.

Henk Soomers, Inspecteur voor het Onderwijs 
Bijna dertig jaar woont Henk Soomers in Flevoland. Hij is in veel activiteiten bezig met taal, communicatie en (literaire) ontwikkeling. Natuurlijk vanuit zijn werk bij de inspectie van het onderwijs en als fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Lelystad. Maar daarvoor ook als bestuurslid van ROC Flevoland, een tijd als voorzitter van de Lelystadse bibliotheek en ooit als docent Nederlands. Vanuit al deze raakpunten vindt hij het een eer deel uit te mogen maken van de jury van de IVIO-Andries Greiner Prijs.